--4-- VANZARE Super cazan pe peleti EKO-GREN lambda senzor-NEW



duminica, 28 Apr 2024 · 7:05            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
GAMMA-TOTAL INSTAL S.R.L.

Categorii
 CONSTRUCTII (3)


Magazin » CONSTRUCTII » CAZANE » EKO-GREN

   Super cazan pe peleti EKO-GREN lambda senzor-NEW

11 EUR

Contactati


DISPONIBIL IN
ROMANIA -
Descriere
Detalii :
  Cazanele EKO- GREN reprezinta un performer de top in domeniul cazanelor pe peleti, privind incalzirea locuintelor individuale, spatii comerciale, pensiuni, etc.
  
  Cazanele EKO- GREN sunt complet automatizate, fiind prevazute cu sistem de autocuratare a schimbatorului de caldura si arzatorului dar si cu functie de monitorizare permanenta a arderii cu Sonda Lambda. Aceasta sonda transmite date despre continutul de oxigen din gazele de ardere, impreuna cu senzorii care masoara debitul de aer permite o determinare exacta a compozitiei combustibilului si caracteristicile acestuia, obtinandu- se o combustie foarte eficienta cu un randament ridicat de 93% si cu un consum de peleti mai scazut cu cca. 20- 30%.
  
  Puterea cazanului EKO- GREN se regleaza automat , fiind modulata electronic din microprocesor.
  
  Gama de puteri de : 10- 15- 25- 40- 60KW, acopera diverse aplicatii, in toate domeniile.
  
  Panou de comanda digital cu microprocesor de ultima generatie fuzzy- logic, permite comandarea pompei de circulatie incalzire, pompa de circulatie boiler , vana de amestec motorizata cu 3- 4 cai. Cazanul EKO- GREN , poate fi comandat de un termostat de ambient sau crono. Se predispune montarea unei sonde externe pentru reglarea in automat si functionarea cazanului dupa o curba echitermica de temperatura in functie de temperaturile exterioare.
  
  Modelul standard , EG- M permite alimentarea manuala a rezervorului de peleti a cazanului, cu capacitatea de 90kg , optional se poate comanda cu rezervor de 330 l sau 450 litri.
  
  Modelul cu alimentare automata, pneumatica (vacuum)a rezervorului cazanului dintr- un siloz de 3- 4 tone, oferindu- se 2 optiuni ale silozului in functie de spatiul destinat acestuia.

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Sectiuni


Distribuie


CONTACT GAMMA-TOTAL INSTAL S.R.L.
 arata tel
     arata mobil
 arata email
ABONARE     MOBIL

powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X